Assorted Bonbons

11511.000

€ 16
85

HEMELS…Het duizelt,zoveel moois.
Zoveel heerlijks.
Telkens weer
een smaakverrassing.
Smaak in perfecte harmonie.

Mits bewaard op kamertemperatuur, zonder licht en lucht: makkelijk 14 dagen houdbaar.
Let wel: wij voegen nergens conserveringsmiddelen aan toe.



Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Bewaaradvies: Zeer belangrijk om chocolade van (kunst-)licht en lucht af te schermen, dus te bewaren in een afgesloten verpakking. Voor chocolade geldt als vuistregel: hoe korter de bewaartijd, hoe beter de kwaliteit van het product. De ideale
bewaartemperatuur voor chocolade ligt tussen de 12 en 20┬░C, maar moet bovendien constant gehouden worden. Chocolade is zeer gevoelig voor het opnemen van vreemde geuren.
Assortimentsverpakking: wisselende samenstelling.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen


EI Gluten Melk Noten Pinda Soja Sulfiet

Noten, Amandelen, Melk, Soja, Gluten, Ei, Pinda's, Sulfiet, Tarwe, Gerst, Hazelnoten, Walnoten

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 10 dag(en).
Bewaartemperatuur: 15 °C

Bereidingswijze

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.