Nieuw én trendy-proof : de hippe huisgemaakte advocaat van Patisserie de Rouw
Advocaat is weer hip
Arthur de Rouw: “De advocaat is weer helemaal terug! Was het vroeger mijn oma die van een advocaatje met slagroom hield, nu lepelen twintigers graag een advocaatje weg. Anno nu serveer je hem in een stoere tumbler of een elegante coupe. Doe er een lekkere toef slagroom op en genieten maar! Voor een kleurrijk en knetterend effect kun je op de advocaat of op de room nog wat musket, suikerparels of knettersuiker doen. Advocaat past helemaal in de gemakstrend. Je hebt weinig nodig om thuis een superlekker retro-drankje te maken.
Lekker bij cake
Advocaat is ook heerlijk bij een plakje van onze Hollandse appelcake, American Brownie-cake of citroencake. Schenk hem over roomijs of poffertjes of maak er een Engelse trifle mee.
Extra feestelijk: lepel een glaasje op bij de Advokaat-Chocolade Jubileumtaart, die ook gemaakt is ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum.
Met liefde gemaakt
De huisgemaakte advocaat is met liefde gemaakt van gepasteuriseerde dooiers, wodka, fijne suiker, echte vanille en een snufje zout en is in de winkel en de webshop van De Rouw te koop
De advocaat graag op een donkere en koele plek bewaren. Na het openen van de fles graag in de koelkast bewaren. Na het openen blijft deze tot acht dagen goed.