Kersentaartje

6073.000

€ 12
75

Harde wener deeg met
frangipan en gebonden kersen.

U haalt hier 6 taartpunten uit.
DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!
In de koelkast max. 3 dagen lekker (inclusief dag van aankoop). Langer bewaren? Dan kunt u deze het beste in de vriezer zetten en één dag vóór gebruik in de koelkast. In de koelkast rustig laten ontdooien. Taarten afgewerkt met slagroom zijn max. 2 dagen lekker.



Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

Heerlijk luchtige vulling. Smullen!
Let op: mogelijk pit aanwezig in het product.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen


EI Gluten Melk Noten Sulfiet

Melk, Ei, Tarwe, Gluten, Noten, Sulfiet, Amandelen

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Bereidingswijze

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.