Vughtse Hartverwarmers (hartenbonbons)

8516.000

€ 17
95

Vughtse Hartverwarmertjes: We presenteren u onze speciaal ontwikkelde hartvormige bonbonnetjes met een onbeschrijfelijk lekkere hazelnoot-pralinévulling.
Bewaaradvies: Zeer belangrijk om chocolade van (kunst-)licht en lucht af te schermen, dus te bewaren in een afgesloten verpakking. Voor chocolade geldt als vuistregel: hoe korter de bewaartijd, hoe beter de kwaliteit van het product. De chocolade kan het beste bij kamertemperatuur worden bewaard, maar moet bovendien constant gehouden worden. Chocolade is zeer gevoelig voor het opnemen van vreemde geuren.



Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

Vughtse Hartverwarmertjes: We presenteren u onze speciaal ontwikkelde hartvormige bonbonnetjes met een onbeschrijfelijk lekkere hazelnoot-pralinévulling.
Bewaaradvies: Zeer belangrijk om chocolade van (kunst-)licht en lucht af te schermen, dus te bewaren in een afgesloten verpakking. Voor chocolade geldt als vuistregel: hoe korter de bewaartijd, hoe beter de kwaliteit van het product. De chocolade kan het
beste bij kamertemperatuur worden bewaard, maar moet bovendien constant gehouden worden. Chocolade is zeer gevoelig voor het opnemen van vreemde geuren.

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen


Noten Soja

Noten, Hazelnoten, Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 14 dag(en).
Bewaartemperatuur: 15 °C

Bereidingswijze

In de productieruimte van Patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot, pistache) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet, kaneel en mosterd. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van Patisserie de Rouw niet consumeren.