Oliebollen Naturel Per 10

€ 14
85

De Hollandse oliebol staat synoniem voor gezelligheid in de koude decembermaand.

Direct opeten is natuurlijk het lekkerst, maar een dag gekoeld bewaren is ook geen probleem. Even kort opwarmen in de magnetron of de oven en de oliebol smaakt alsof die net gebakken is..
Uitsluitend verkrijgbaar in de week vóór 31 december

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

De Hollandse oliebol staat synoniem voor gezelligheid in de koude decembermaand.

Direct opeten is natuurlijk het lekkerst, maar een dag gekoeld bewaren is ook geen probleem. Even kort opwarmen in de magnetron of de oven en de oliebol smaakt alsof die net gebakken is..
Uitsluitend verkrijgbaar in de week vóór 31 december
. …Lekker smullen

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 27-12 tot en met 31-12.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Sesam

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C
Serveertips: * Oven verwarmen op 175ºC. * Oliebollen gedurende 6-8 minuten opwarmen. * De warme oliebollen op een vuurvaste schaal leggen en even laten uitwasemen, de oliebollen krijgen zo weer een lekker korstje. * Bestrooien met bijgeleverde poedersuiker. Bewaaradvies: * Oliebollen bewaren in een droge ruimte bij 17-20ºC (bijvoorbeeld in de broodtrommel). * Oliebollen bij voorkeur niet bewaren in de koelkast.

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...