Kaasvlinders

8503.000

€ 9
50

Lekkere Bites: KAASVLINDERS
Deze kaasvlinders zijn lekker klassiek! Vroeger hadden we steevast van die kaasvlinder koekjes op tafel staan bij verjaardagen. Deze kaasvlinders zijn gemaakt van bladerdeeg en dus lekker zacht. Uiteraard hebben we nog veel meer lekkere zoutjes in het assortiment van de hartige koekjes.
INGREDIENTEN: Bloem, zout, water, boter, kaas. Een lekker hartig borrelhapje.
BEWAARVOORSCHRIFT: Op kamertemperatuur in verpakking of koektrommel. UITERSTE CONSUMPTIEDATUM: voor een optimale smaakbeleving binnen 14 dagen na aankoopdatum. De kaasvlinders zou men eventueel, net voor gebruik, KORT in de oven kunnen verwarmen. DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!



Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

Voorzichtig behandelen: breekbaar product. Product na openen in een gesloten trommel bewaren. Bewaren in droge en koele omgeving (op kamertemperatuur)
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen


Gluten Lupine Melk

Melk, Gluten, Tarwe, Lupine

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 30 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C

Bereidingswijze

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.