Tompoucen

3006.000

€ 2
85

DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!
LET WEL: dit product is uitsluitend dagvers te gebruiken. De volgende dag is de bladerdeeg niet meer knapperig!



Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen


EI Gluten Lupine Melk Soja

Gluten, Tarwe, Melk, Lupine, Ei, Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Bereidingswijze

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.