Petit Fours

3004.000

€ 3
40

DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!



Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productinformatie

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen


EI Gluten Melk Noten Soja Sulfiet

Melk, Ei, Tarwe, Gluten, Sulfiet, Noten, Amandelen, Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Bereidingswijze

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.