Pinda-Chocoladeganache gebak

€ 4
99

Op een bodem van crumbledeeg, heerlijk laagje gezouten caramel, lekkere pinda’s en een overheerlijke chocolade-ganache-vulling.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Let wel: product niet geschikt voor verzending per post.
Let wel: Dit is een breekbaar product! Kan niet tegen zon of warmte!
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen

Gluten Melk Noten Pinda Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 8 °C

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...