Spaanse Notencake

€ 12
50

De Spaanse Notencake is een ware smaaksensatie: luchtig amandel-notenbeslag, verrijkt met romige amandelspijs en een heerlijke mix van noten. De knapperige bovenlaag maakt het geheel compleet. Dankzij de langwerpige vorm is deze cake fijn in mooie plakjes te snijden

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Amandel/notenbeslag gevuld met een laagje amandelspijs en notenmelange. Afgedecoreerd met chocolade en noten
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Soja Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 8 °C

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...