Champagnetaart Vers

7004.000

€ 24
45

Champagne bavaroise met een interieur van frambozen mousse met frambozen compote.
Als bodem harde wener.
Afgewerkt met witte chocolade
Afgesloten met chocolade en bovenop afgewerkt met meringue staafjes.

U kunt hier 8 taartpunten uit halen
DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!

In de koelkast max. 3 dagen lekker (inclusief dag van aankoop). Langer bewaren? Dan kunt u deze het beste in de vriezer zetten en één dag vóór gebruik in de koelkast. In de koelkast rustig laten ontdooien. Taarten afgewerkt met slagroom zijn max. 2 dagen lekker.



Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Deze vulling gebruiken we ook in onze champagne-bruidstaart. Heerlijk feestelijk! Voor speciale momenten in je leven!

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen


EI Gluten Melk Soja Sulfiet

Melk, Tarwe, Gluten, Ei, Soja, Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C

Bereidingswijze

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.