Kruidenbrood - Breekbrood - bevroren

€ 5
95

Kruiden-breekbrood zit vol geurige tuinkruiden en is gemaakt om te delen.

Ontdooi het breekbrood. Bak het daarna af in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 4 minuten totdat het goudbruin en krokant is. Laat het even rusten en breek het vervolgens om te genieten!

Voor wie samen aan tafel wil breken en delen, hebben we onze breekbroden. Verkrijgbaar in drie smaken - Kruiden, Olijf-Kaas-Ui en Spek-Kaas-Ui - om thuis nog even kort op te warmen in de oven. Zo vult je huis zich met de geur van versgebakken brood, en is het net alsof het uit je eigen oven komt. Ideaal bij een soepje, een borrelplank of een fijne lunch.
Een nieuw hoofdstuk in onze customer journey: van ontbijt tot borrel, van zoet tot hartig. Altijd ambachtelijk. Altijd met liefde gemaakt.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand
Dit is een bevroren product.

Productspecificatie


Een consument die een allergeenvrij dieet (allergie) heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.


Allergene stoffen

Gluten Melk

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 60 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 Celcius.

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...