Lichtgewichtjes Rozemarijn

€ 5
35

Zin in iets knapperigs neem dan eens crackers in plaats van brood. Combineer deze met een klein beetje honing, geitenkaas, komkommer en rucola. Of met avocado, peper en zout voor wat pit. Een cracker met hagelslag kan ook, gewoon omdat het lekker is.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen


Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 110 dag(en).
Bewaartemperatuur: 15 Celcius.