Productinformatie
|
Bewaaradvies: In diepvries bij -20°C in gesloten verpakking bewaren. In koelcel maximaal 24 uur houdbaar. Serveren uit koelcel bij +5°C. Na ontdooing niet opnieuw invriezen.In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad ensulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
|
Ingredienten
|
Ingrediënten:
TARWEbloem, MELK, EI, room(MELK), roomboter(MELK), water, suiker, EIwit, aardappelzetmeel(SULFIET), bakkerszout, zout, invertsuikerstroop, witte peper, dextrose, E160, E202, E250, E252, E300, E535, Emulgator(E412), enzymen(TARWE), kaliumjodide, lactose(MELK), MELKeiwit, olijfolie, spinazie, Stabilisator(E407), stremsel, TARWEmoutmeel, ui, Voedingszuur(E330), zalm(VIS), zuursel
|