Productinformatie
|
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad ensulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
|
Ingredienten
|
Ingrediënten:
room(MELK), suiker, aardbeien, AMANDELEN, EI, TARWEbloem, frambozen, water, glucosestroop, Stabilisator(E420, E407), TARWEzetmeel, rijstebloem, Emulgator(E471, E475, E412), Rijsmiddel(E336, E500, E450), zetmeel, EIwit, invertsuikerstroop, tapiocazetmeel, cacaopoeder, citroenschil, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Draagstof(E1520), E200, E202, E224(SULFIET), E466, invertase, Kleurstof(E122, E104, E131)*, Natuurlijk Aroma(citroen), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330)
*Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
|