Productspecificatie

Productnaam
Gevulde koek per stuk
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: TARWEbloem, suiker, AMANDELEN, roomboter(MELK), EI, water, E450,E500, invertsuikerstroop, bakkerszout, citroenschil, Kruiden En Specerijen(kaneel), Aardappelzetmeel, aardappelzetmeel (gemodificeerd), citroenvezel, E202, E224(SULFIET), E535, kaliumjodide, limoenvezel, Natuurlijk Aroma(citroen), TARWEmoutmeel, Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Melk, Ei, Noten, Sulfiet, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 15 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1711 KJ
Energie KCal 408.67 KCal
Eiwit 7.7 g    
Koolhydraten 48 g    
   - Suikers 27 g    
Vetten 21 g    
   - Verzadigd 9.2 g    
Voedingsvezels 2.7 g    
Zout 0.32 g