Productspecificatie

Productnaam
Appeltaarten (12 pers, ongesn.)
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: appelstukjes, suiker, TARWEbloem, MELK, roomboter(MELK), abrikoos (gedroogd), water, EI, abrikozenpulp, room(MELK), glucosestroop(TARWE), AMANDELEN, maiszetmeel (gemodificeerd), , TARWEzetmeel, invertsuikerstroop, Kruiden En Specerijen(kaneel), E450,E500, bakkerszout, Zuurteregelaar(E500, E330, E332, E509), Aardappelzetmeel, rijstebloem, E160, Rijsmiddel(E336, E500, E450), tarwebloem, aroma, citroenschil, Emulgator(E475, E471), tapiocazetmeel, aardappelzetmeel (gemodificeerd), citroenvezel, E200, E202, E223(SULFIET), E224(SULFIET), E410, E535, EI-EIwit (gedroogd), enzymen(TARWE), Geleermiddel(E440), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), limoenvezel, maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(MELK), citroen), Stabilisator(E407, E420), TARWEmoutmeel, vanille, Voedingszuur(E330), zout
Allergenen
Ei, Melk, Sulfiet, Gluten, Tarwe, Noten, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 916 KJ
Energie KCal 218.78 KCal
Eiwit 2.5 g    
Koolhydraten 32 g    
   - Suikers 23 g    
Vetten 8.3 g    
   - Verzadigd 5.1 g    
Voedingsvezels 2.1 g    
Zout 0.11 g