Productspecificatie

Productnaam
Citroencake
Productinformatie
Amandelbeslag met citroensap en citroen gevuld met een laagje amandelspijs. Afgedecoreerd met geconfijte citroen.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, EI, roomboter(MELK), TARWEbloem, AMANDELEN, water, HAZELNOTEN, citroen, TARWEzetmeel, glucosestroop(TARWE), maiszetmeel (gemodificeerd), rijstebloem, citroenschil, bakkerszout, Rijsmiddel(E336, E500, E450), gelatine, tapiocazetmeel, aardappelzetmeel (gemodificeerd), citroenvezel, E202, E224(SULFIET), E300, E410, E535, enzymen(TARWE), Geleermiddel(E440), glucose-fructose siroop, kaliumjodide, Kleurstof(E160a), limoenvezel, Natuurlijk Aroma(citroen, natuurlijk aroma(MELK)), TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330, E332, E509)
Allergenen
Melk, Noten, Amandelen, Ei, Sulfiet, Gluten, Tarwe, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 8 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1594 KJ
Energie KCal 380.72 KCal
Eiwit 5.2 g    
Koolhydraten 48 g    
   - Suikers 36 g    
Vetten 19 g    
   - Verzadigd 9.1 g    
Voedingsvezels 2 g    
Zout 0.19 g