Productspecificatie

Productnaam
Tia Maria Cake 10 pers
Productinformatie

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, roomboter(MELK), suiker, EI, AMANDELEN, MELK, cacaomassa, , room(MELK), TARWEbloem, cacaoboter, glucosestroop, E500, MELKpoeder, TARWEzetmeel, water, water, Stabilisator(E420, E407), glucosestroop, , karamelstroop, , gelatine, rijstebloem, Emulgator(E475, E322(SOJA), E471), invertsuikerstroop, Rijsmiddel(E336, E500, E450), tapiocazetmeel, , alcohol, citroenschil, e150d, e330 (citroenzuur ), Flavourings, koffie-extract, rum, , , , , , , aardappelzetmeel (gemodificeerd), Aroma(cafeïne, Bourbon vanille extract), citroenvezel, Draagstof(E1520), E200, E202, E224(SULFIET), E466, E500, Geleermiddel(E341), invertase, Kleurstof(E150a), limoenvezel, Natuurlijk Aroma(citroen), Voedingszuur(E330), zout, Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Ei, Noten, Amandelen, Melk, Soja, Sulfiet, Gluten, Tarwe
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 10 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1754 KJ
Energie KCal 418.94 KCal
Eiwit 4.7 g    
Koolhydraten 43 g    
   - Suikers 36 g    
Vetten 25 g    
   - Verzadigd 15 g    
Voedingsvezels 1.5 g    
Zout 0.11 g