Productnaam
|
BijzonderBrood Brioche
|
Productinformatie
|
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad ensulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
|
Afbeelding
|
|
Ingredienten
|
tarwebloem(GLUTEN), roomboter(MELK), EI, MELK, suiker, gist, honing, bakkerszout, invertsuikerstroop, tarwemoutmeel(GLUTEN), enzymen(GLUTEN), Meelverbeteraar(E300), Conserveermiddel(E202)
Voortreffelijk boterbrood. Licht, maar toch rijk van smaak, een fluweelzachte kruim die smelt in je mond. Heerlijk als amuse maar ook lekker voor het ontbijt.
|
Bewaaradvies
|
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en). Bewaartemperatuur: 10 °C
|