Productspecificatie

Productnaam
Frambozen Citroengebak
Productinformatie
Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: room(MELK), frambozen, suiker, water, cacaoboter, EIwit, invertsuikerstroop, citroen, macadamianoten, MELKpoeder, HAZELNOTEN, suiker, , glucosestroop, water, TARWEmeel, glucosestroop, AMANDELEN, gelatine, MELKpoeder (magere), wei(MELK), , boter(MELK), cacaomassa, TARWEmout, , zout, dextrose, , Melksuiker, Antioxidant(E306), E450,E500, emulgator, gerstemoutextract, MELKeiwit, , , Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E211, Emulgator(E322(SOJA), E412), Geleermiddel(E341), Kleurstof(E122)*, Stabilisator(E407, E422), Voedingszuur(E330) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Ei, Gluten, Soja, Melk, Noten, Tarwe, Amandelen, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1131 KJ
Energie KCal 270.13 KCal
Eiwit 2.6 g    
Koolhydraten 27 g    
   - Suikers 24 g    
Vetten 17 g    
   - Verzadigd 9.9 g    
Voedingsvezels 0.8 g    
Zout 0.15 g