Productspecificatie

Productnaam
Hagelslag Melk
Productinformatie
Voorzichtig behandelen: breekbaar product. Product na openen in een gesloten trommel bewaren. Bewaren in droge en koele omgeving (op kamertemperatuur)
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, Natuurlijk Aroma(vanille)
Allergenen
Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 180 dag(en).
Bewaartemperatuur: 20 °C