Productspecificatie

Productnaam
Suikerarm: Balansdagtaartje Chocolade
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), cacaomassa, frambozen, Zoetstof(E965, E953, E955), MELK, EI, suiker, cacaoboter, roomboter(MELK), glucosestroop, water, suiker, invertsuikerstroop, glucosestroop, water, , gelatine, chicorei vezels, oplosbare mais vezels, Polydextrose E1200, Zoetstof, , , AMANDELEN, Aroma(Bourbon vanille extract), E202, Emulgator(E322(SOJA)), Geleermiddel(E341), Stabilisator(E407), Voedingszuur(E330)
Allergenen
Soja, Noten, Amandelen, Ei, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1335 KJ
Energie KCal 318.86 KCal
Eiwit 5.2 g    
Koolhydraten 18 g    
   - Suikers 5.6 g    
Vetten 26 g    
   - Verzadigd 16 g    
Voedingsvezels 3.3 g    
Zout 0.04 g