Productspecificatie

Productnaam
Dessert in glas: Caramel
Productinformatie
Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: room(MELK), suiker, water, EI, MELK, cacaoboter, glucosestroop, MELKpoeder, cacaomassa, AMANDELEN, water, roomboter(MELK), suiker, glucosestroop, invertsuikerstroop, kandijsuiker, gelatine, , bakkerszout, , , , Aroma(Bourbon vanille extract), cacaoboter, E104*, E202, E535, Emulgator(E322(SOJA)), Geleermiddel(E341), kaliumjodide, Kleustof (E129)*, maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Stabilisator(E407), vanille, Voedingszuur(E330) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Ei, Melk, Soja, Gluten, Schaaldieren, Vis, Pinda's, Noten, Sesam, Sulfiet, Tarwe, Rogge, Gerst, Haver, Amandelen, Hazelnoten, Walnoten, Pecannoten, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C