Productspecificatie

Productnaam
Tompoucen per stuk
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), MELK, TARWEbloem, suiker, roomboter(MELK), water, EI, frambozen, , cacaoboter, MELKpoeder, glucosestroop(TARWE), glucosestroop(SULFIET), tarwebloem, E160, aroma, maltodextrine, Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E410, E920, Emulgator(E322(SOJA), E471), Geleermiddel(E440), Kleurstof(E160a), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(MELK)), Stabilisator(E407), TARWEzetmeel, vanille, veldbonenmeel, Voedingszuur(E330), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E509)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Melk, Ei, Soja, Sulfiet
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1270 KJ
Energie KCal 303.33 KCal
Eiwit 3.8 g    
Koolhydraten 21 g    
   - Suikers 12 g    
Vetten 22 g    
   - Verzadigd 15 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.24 g