Productspecificatie

Productnaam
Petit Fours (wit)
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, roomboter(MELK), MELK, EI, EIwit, AMANDELEN, TARWEbloem, frambozen, water, aardappelzetmeel(SULFIET), cacaomassa, glucosestroop(SULFIET), glucosestroop, cacaoboter, Stabilisator(E420), TARWEzetmeel, invertsuikerstroop, E450,E500, Aardappelzetmeel, Emulgator(E322(SOJA), E412, E471), , Aroma(Bourbon vanille extract), E202, e341, E415, E466, enzymen(TARWE), invertase, TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330), dextrose, E440
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Tarwe, Sulfiet, Noten, Amandelen, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1662 KJ
Energie KCal 396.96 KCal
Eiwit 4.5 g    
Koolhydraten 39 g    
   - Suikers 34 g    
Vetten 25 g    
   - Verzadigd 15 g    
Voedingsvezels 0.8 g    
Zout 0.05 g