Productspecificatie

Productnaam
Tiramisugebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, room(MELK), cacaomassa, EI, water, cacaoboter, glucosestroop, water, AMANDELEN, suiker, koffiepoeder, roomboter(MELK), glucosestroop, , gelatine, TARWEbloem, MELKpoeder, MELKpoeder (magere), wei(MELK), boter(MELK), E450,E500, Emulgator(E322(SOJA)), Stabilisator(E420, E407), alcohol, , Aardappelzetmeel, e150d, e330 (citroenzuur ), Flavourings, koffie-extract, rum, , , , , , , , , , , , , , Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E202, E466, enzymen(TARWE), Geleermiddel(E341), invertase, Kleustof (E129)*, Natuurlijk Aroma(mengsel), Rijsmiddel(E500), sinaasappelschil, TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Ei, Gluten, Soja, Melk, Noten, Tarwe, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1321 KJ
Energie KCal 315.52 KCal
Eiwit 4.5 g    
Koolhydraten 28 g    
   - Suikers 23 g    
Vetten 21 g    
   - Verzadigd 13 g    
Voedingsvezels 1.1 g    
Zout 0.05 g