Productspecificatie

Productnaam
Caramel-nougat-soes
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: room(MELK), suiker, roomboter(MELK), water, EI, TARWEbloem, glucosestroop(TARWE), AMANDELEN, cacaomassa, karamelstroop, cacaoboter, TARWEzetmeel, Plantaardig Vet(palm), invertsuikerstroop, MELKpoeder, kandijsuiker, bakkerszout, Emulgator(E322(SOJA)), suikerstroop, Aroma(cafeïne, aroma, Bourbon vanille extract), Draagstof(E1520), E202, E300, E410, E535, enzymen(TARWE), Geleermiddel(E440), kaliumjodide, Kleurstof(E150a, E150c, E150d(SULFIET), E160a), maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(MELK)), Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, vanille, Voedingszuur(E330), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E509), E440,
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Tarwe, Soja, Noten, Sulfiet, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1539 KJ
Energie KCal 367.58 KCal
Eiwit 3.9 g    
Koolhydraten 27 g    
   - Suikers 19 g    
Vetten 27 g    
   - Verzadigd 17 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0.08 g