Productspecificatie

Productnaam
Appel-slagroomgebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), AMANDELEN, MELK, rozijnen, EIwit, abrikozenpulp, EI, abrikoos, water, , abrikozenpuree, Kruiden En Specerijen(kaneel), TARWEzetmeel, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Plantaardig Vet(palm), invertsuikerstroop, maiszetmeel (gemodificeerd), E450,E500, bakkerszout, Zuurteregelaar(E500, E332, E330, E509), Aardappelzetmeel, citroenschil, aroma, E160, tarwebloem, aardappelzetmeel (gemodificeerd), abrikozensap (concentraat), Antioxidant(E300), appel, Aroma(aroma), citroenvezel, Draagstof(E1520), E202, E224(SULFIET), E406, E535, Emulgator(E412), kaliumjodide, limoenvezel, maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma, citroen), Plantaardige Olie(katoenzaad), Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, vanille, Voedingszuur(E330), zout
Allergenen
Melk, Ei, Tarwe, Gluten, Noten, Sulfiet, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1149.05 KJ
Energie KCal 274.45 KCal
Eiwit 3.12 g    
Koolhydraten 30.96 g    
   - Suikers 23.88 g    
Vetten 15.46 g    
   - Verzadigd 9.28 g    
Voedingsvezels 1.18 g    
Zout 0.04 g