Productspecificatie

Productnaam
Trakteergebak: Sacher
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), suiker, cacaomassa, EI, roomboter(MELK), cacaoboter, glucosestroop, AMANDELEN, MELKpoeder, kandijsuiker, TARWEbloem, water, suiker, glucosestroop, water, , gelatine, E450,E500, Stabilisator(E420, E407), Aardappelzetmeel, Emulgator(E322(SOJA)), , , , , , Aroma(Bourbon vanille extract), brandewijn, E202, E202, E466, enzymen(TARWE), Geleermiddel(E341), invertase, maltodextrine, TARWEmoutmeel
Allergenen
Noten, Amandelen, Ei, Melk, Soja, Gluten, Tarwe
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1815 KJ
Energie KCal 433.51 KCal
Eiwit 5.7 g    
Koolhydraten 29 g    
   - Suikers 22 g    
Vetten 33 g    
   - Verzadigd 21 g    
Voedingsvezels 2.6 g    
Zout 0.06 g