Productspecificatie

Productnaam
Trakteergebak:Citroen
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), suiker, citroen, water, EIwit, EI, cacaomassa, AMANDELEN, roomboter(MELK), TARWEbloem, glucosestroop(TARWE), cacaoboter, aardappelzetmeel(SULFIET), TARWEzetmeel, E450,E500, Emulgator(E322(SOJA), E412), , Aardappelzetmeel, gelatine, , Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E410, E415, enzymen(TARWE), Geleermiddel(E440), Kleurstof(E160a), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(MELK)), Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330, E332, E509)
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Soja, Noten, Sulfiet, Tarwe, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1035 KJ
Energie KCal 247.21 KCal
Eiwit 2.8 g    
Koolhydraten 23 g    
   - Suikers 19 g    
Vetten 16 g    
   - Verzadigd 10 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0.05 g