Productspecificatie

Productnaam
Abrikozen Rijstegebakje
Productinformatie
Let op: mogelijk pit aanwezig.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: abrikozenpulp, suiker, water, TARWEbloem, room(MELK), roomboter(MELK), EIwit, maiszetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder, EI, rijst, invertsuikerstroop, E450,E500, bakkerszout, Zuurteregelaar(E500), Aardappelzetmeel, E202, E535, Emulgator(E412), gelatine, kaliumjodide, Plantaardig Vet(palm), Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330)
Allergenen
Melk, Gluten, Ei, Tarwe
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 955 KJ
Energie KCal 228.1 KCal
Eiwit 2.4 g    
Koolhydraten 32 g    
   - Suikers 22 g    
Vetten 10 g    
   - Verzadigd 7.1 g    
Voedingsvezels 0.7 g    
Zout 0.14 g