Productspecificatie

Productnaam
Hazelinogebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: cacaoboter, AMANDELEN, suiker, MELKpoeder, MELKpoeder (magere), wei(MELK), boter(MELK), , room(MELK), EIwit, HAZELNOOTstukjes, zetmeel, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Aroma(cafeïne, Bourbon vanille extract), citroenschil, Draagstof(E1520), E202, E224(SULFIET), Emulgator(E322(SOJA), E412), invertsuikerstroop, karamelstroop, Kleurstof(E150a), Natuurlijk Aroma(citroen), Stabilisator(E407), Voedingszuur(E330), water, zout, Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Sulfiet, Ei, Noten, Amandelen, Soja, Melk, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 2430 KJ
Energie KCal 580.4 KCal
Eiwit 10 g    
Koolhydraten 35 g    
   - Suikers 37 g    
Vetten 44 g    
   - Verzadigd 20 g    
Voedingsvezels 4.2 g    
Zout 0 g