Productspecificatie

Productnaam
Champagne Frambozen Gebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), frambozen, suiker, cacaoboter, MELKpoeder, wijn(SULFIET), water, suiker, EIwit, EI, AMANDELEN, roomboter(MELK), invertsuikerstroop, marc de Champagne, TARWEbloem, , aardappelzetmeel(SULFIET), , , Emulgator(E1520, E322(SOJA), E412), , gelatine, , water, TARWEzetmeel, alcohol, E415, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(SULFIET)), , , , E200, E322, E460,E464,E466, E472, , E450,E500, Aardappelzetmeel, Aroma(Bourbon vanille extract), E202, enzymen(TARWE), PISTACHEstukjes, Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330)
Allergenen
Sulfiet, Melk, Gluten, Ei, Soja, Noten, Tarwe, Amandelen, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1319 KJ
Energie KCal 315.04 KCal
Eiwit 2.9 g    
Koolhydraten 23 g    
   - Suikers 20 g    
Vetten 21 g    
   - Verzadigd 14 g    
Voedingsvezels 0.7 g    
Zout 0.04 g