Productspecificatie

Productnaam
Passiegebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, room(MELK), passievrucht, water, EIwit, EI, banaan, cacaoboter, , roomboter(MELK), MELKpoeder, glucosestroop, suiker, water, gelatine, glucosestroop, Gemodificeerd Zetmeel(E1442), AMANDELEN, zetmeel, TARWEmout, Stabilisator(E420, E407, E422), dextrose, zout, , , , Aroma(Bourbon vanille extract), cacaoboter, citroenextract, E104*, E202, E211, E330, E330, E415, E422, E466, Emulgator(E322(SOJA), E412), Geleermiddel(E341, E407), invertase, invertsuiker, Kleurstof(E102, E110)*, kokos, Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E508) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Soja, Noten, Tarwe, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1146 KJ
Energie KCal 273.72 KCal
Eiwit 3.7 g    
Koolhydraten 32 g    
   - Suikers 28 g    
Vetten 14 g    
   - Verzadigd 9.4 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.06 g