Productspecificatie

Productnaam
Cassis Amandelmousse Gebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Allergenen
Melk, Ei, Tarwe, Gluten, Sulfiet, Noten, Amandelen, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bereidingswijze
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 961.37 KJ
Energie KCal 229.62 KCal
Eiwit 3.24 g    
Koolhydraten 24.22 g    
   - Suikers 21.66 g    
Vetten 12.61 g    
   - Verzadigd 8.37 g    
Voedingsvezels 0.44 g    
Zout 0 g