Productspecificatie

Productnaam
Karamelgebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), suiker, HAZELNOTEN, cacaomassa, water, glucosestroop, roomboter(MELK), cacaoboter, EI, water, AMANDELEN, HAZELNOOTstukjes, suiker, EIwit, macadamianoten, glucosestroop, MELKpoeder, kandijsuiker, gelatine, TARWEbloem, cacaopoeder, invertsuikerstroop, bakkerszout, Emulgator(E322(SOJA), E412), Stabilisator(E420, E407), , , , Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E300, E466, E535, enzymen(TARWE), Geleermiddel(E341), invertase, kaliumjodide, maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), TARWEmoutmeel, vanille, Voedingszuur(E330), E440, E555, E172,
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Soja, Noten, Tarwe, Amandelen, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1640 KJ
Energie KCal 391.71 KCal
Eiwit 4.1 g    
Koolhydraten 32 g    
   - Suikers 26 g    
Vetten 28 g    
   - Verzadigd 15 g    
Voedingsvezels 1.6 g    
Zout 0.12 g