Productspecificatie

Productnaam
Chocolade Moussegebak
Productinformatie
Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), suiker, cacaomassa, MELK, EI, water, glucosestroop, water, TARWEbloem, suiker, roomboter(MELK), cacaoboter, EIwit, , glucosestroop, HAZELNOTEN, AMANDELEN, gelatine, cacaopoeder, TARWEzetmeel, invertsuikerstroop, Emulgator(E322(SOJA), E412), , , Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E300, E415, enzymen(TARWE), Geleermiddel(E341), Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330), E555, kleurstof, E172
Allergenen
Ei, Gluten, Soja, Melk, Noten, Tarwe, Amandelen, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Bewaartermijn: gekoelde, zeer bederfelijke levensmiddelen: korter dan 2 dagen. Bewaartemperatuur: gekoelde, zeer bederfelijke levensmiddelen 0-6 graden. Bewaartermijn: BEVROREN, zeer bederfelijke levensmiddelen: korter dan 20 dagen. Bewaartemperatuur: BEVROREN, zeer bederfelijke levensmiddelen van producten tot afnemer: -20 graden tot maximaal -5 graden.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1501 KJ
Energie KCal 358.51 KCal
Eiwit 4.9 g    
Koolhydraten 30 g    
   - Suikers 25 g    
Vetten 24 g    
   - Verzadigd 15 g    
Voedingsvezels 2 g    
Zout 0.04 g