Productspecificatie

Productnaam
Chocolade Creme Brulee
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), suiker, cacaomassa, MELK, EI, water, cacaoboter, roomboter(MELK), glucosestroop, HAZELNOOTstukjes, water, suiker, macadamianoten, glucosestroop, alcohol, HAZELNOTEN, gelatine, , maiszetmeel, Emulgator(E322(SOJA)), maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), , , Aroma(Bourbon vanille extract), E172, E202, E555, Geleermiddel(E341), Kleurstof, sinaasappelschil, Stabilisator(E407), vanille, Voedingszuur(E330)
Allergenen
Ei, Soja, Melk, Noten, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1557 KJ
Energie KCal 371.88 KCal
Eiwit 4.5 g    
Koolhydraten 27 g    
   - Suikers 23 g    
Vetten 27 g    
   - Verzadigd 16 g    
Voedingsvezels 2 g    
Zout 0.09 g