Productspecificatie

Productnaam
Gembergebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Allergenen
Ei, Melk, Gluten, Soja, Noten, Tarwe, Amandelen, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 8 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 981 KJ
Energie KCal 234.31 KCal
Eiwit 3.2 g    
Koolhydraten 26 g    
   - Suikers 19 g    
Vetten 12 g    
   - Verzadigd 6.9 g    
Voedingsvezels 1.4 g    
Zout 0.1 g