Productspecificatie

Productnaam
Kasteeltje slagroomcake,wisselende deco
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: room(MELK), suiker, frambozen, EIwit, EI, AMANDELEN, roomboter(MELK), TARWEbloem, water, aardappelzetmeel(SULFIET), cacaoboter, glucosestroop, invertsuikerstroop, MELKpoeder, TARWEzetmeel, alcohol, E450,E500, Stabilisator(E420, E407), Aardappelzetmeel, suiker, , , , , , , , , Aroma(Bourbon vanille extract), E1103, E200, E202, E322, E415, E460,E464,E466, E466, E472, Emulgator(E322(SOJA), E412), enzymen(TARWE), Kleurstof(E122, E171)*, PISTACHEstukjes, sinaasappelschil, TARWEmoutmeel, Voedingszuur(E330), water, dextrose, E440 *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Tarwe, Sulfiet, Noten, Amandelen, Soja, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C