Productspecificatie

Productnaam
Frambozen macaron gebak
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: frambozen, suiker, room(MELK), EIwit, MELK, water, glucosestroop(TARWE), EI, invertsuikerstroop, cacaoboter, , MELKpoeder, zetmeel, water, suiker, glucosestroop, cacaomassa, MELKpoeder (magere), gelatine, tarwebloem, aroma, dextrose, E160, Kleurstof E122*, Kleustof (E129)*, , , AMANDELEN, Aroma(Bourbon vanille extract), E202, E211, E410, Emulgator(E322(SOJA), E412), Geleermiddel(E341, E440), Kleurstof(E122, E160a)*, maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(MELK)), Stabilisator(E407, E422), vanille, Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330, E500, E332, E509) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Melk, Soja, Gluten, Ei, Noten, Tarwe, Amandelen
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 961 KJ
Energie KCal 229.53 KCal
Eiwit 3.9 g    
Koolhydraten 26 g    
   - Suikers 24 g    
Vetten 11 g    
   - Verzadigd 4.3 g    
Voedingsvezels 2.3 g    
Zout 0.04 g