Productspecificatie

Productnaam
Blad. Bosvruchtenschelp
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: aardbeien, room(MELK), druiven, suiker, water, MELK, TARWEbloem, roomboter(MELK), frambozen, bosbessen, glucosestroop(TARWE), EI, , cacaomassa, cacaoboter, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Voedingszuur(E330), E160, Natuurlijk Aroma(bosbes, natuurlijk aroma(MELK)), tarwebloem, aroma, Aroma(Bourbon vanille extract), bramen, E202, E410, E920, Emulgator(E322(SOJA)), Geleermiddel(E440), Kleurstof(E160a), maltodextrine, Stabilisator(E407), TARWEzetmeel, vanille, veldbonenmeel, weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E509)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Melk, Ei, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 741 KJ
Energie KCal 176.98 KCal
Eiwit 2 g    
Koolhydraten 20 g    
   - Suikers 15 g    
Vetten 9.5 g    
   - Verzadigd 6.4 g    
Voedingsvezels 1.3 g    
Zout 0.12 g