Productspecificatie

Productnaam
Blad. Vruchtenschelp
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: room(MELK), appelstukjes, mandarijn, suiker, aardbeien, water, MELK, TARWEbloem, druiven, kiwi, roomboter(MELK), frambozen, EI, glucosestroop(TARWE), , cacaomassa, cacaoboter, tarwebloem, E160, aroma, ananas, Aroma(Bourbon vanille extract), bosbessen, E202, E410, E920, Emulgator(E322(SOJA)), Geleermiddel(E440), Kleurstof(E160a), maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma(MELK)), Stabilisator(E407), TARWEzetmeel, vanille, veldbonenmeel, Voedingszuur(E330), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E509)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Melk, Ei, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 781 KJ
Energie KCal 186.54 KCal
Eiwit 2 g    
Koolhydraten 21 g    
   - Suikers 16 g    
Vetten 10 g    
   - Verzadigd 6.9 g    
Voedingsvezels 1.1 g    
Zout 0.12 g