Productspecificatie

Productnaam
Skigebak
Productinformatie
Let op: mogelijk pit aanwezig.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: morellen, room(MELK), suiker, TARWEbloem, water, roomboter(MELK), MELK, EIwit, maiszetmeel (gemodificeerd), EI, MELKpoeder, , Plantaardig Vet(palm, palmpit), zetmeel, lijnzaad, TARWEzetmeel, TARWEgluten, zonnebloempitten, bakkerszout, GERSTemout (gebrand), pompoenpitten, karamel, TARWE (gepoft), zout, Plantaardige Olie(raapzaad, koolzaad), invertsuikerstroop, SESAMzaad (ongepeld), E160, Emulgator(E475, E412, E481), tarwebloem, aroma, Aroma(aroma), E202, E300, E535, E920, enzymen(TARWE), geïnactiveerde gist, kaliumjodide, maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, vanille, Voedingszuur(E330)
Allergenen
Gluten, Gerst, Tarwe, Sesam, Melk, Ei
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 977 KJ
Energie KCal 233.35 KCal
Eiwit 2.3 g    
Koolhydraten 31 g    
   - Suikers 19 g    
Vetten 11 g    
   - Verzadigd 7.7 g    
Voedingsvezels 0.8 g    
Zout 0.13 g