Productspecificatie

Productnaam
Dessert In Glas: Assortiment
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: room(MELK), suiker, water, MELK, frambozen, cacaomassa, EI, cacaoboter, suiker, glucosestroop, zwarte bessen, MELKpoeder, AMANDELEN, EIwit, glucose-fructosestroop, , water, invertsuikerstroop, passievrucht, gelatine, glucosestroop, banaan, E500, kandijsuiker, koffiepoeder, roomboter(MELK), , , alcohol, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , AMANDELEN (bitter), Aroma(aroma, Bourbon vanille extract), bakkerszout, bosbessen, bramen, cacaoboter, citroenvezel, E104*, e150d, E172, E200, E202, E211, E322, e330 (citroenzuur ), e341, E410, E422, E460,E464,E466, E472, E500, E535, E555, EI-EIwit (gedroogd), Emulgator(E322(SOJA), E412), Flavourings, Geleermiddel(E440, E341), invertsuiker, kaliumjodide, Kleurstof, Kleurstof(E122, E150a, E160a)*, Kleustof (E129)*, koffie-extract, limoenvezel, maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma, mengsel), PISTACHEstukjes, Plantaardig Vet(palm), Rijsmiddel(E500), rum, sinaasappelschil, Stabilisator(E407, E420, E422), TARWEbloem, TARWEzetmeel, vanille, Voedingszuur(E330), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E509) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Melk, Ei, Soja, Gluten, Schaaldieren, Vis, Pinda's, Noten, Sesam, Sulfiet, Tarwe, Rogge, Gerst, Haver, Amandelen, Hazelnoten, Walnoten, Pecannoten, Pistachenoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1195 KJ
Energie KCal 285.42 KCal
Eiwit 3.3 g    
Koolhydraten 26 g    
   - Suikers 22 g    
Vetten 19 g    
   - Verzadigd 12 g    
Voedingsvezels 0.9 g    
Zout 0.05 g