Productspecificatie

Productnaam
Amandelgianduja-Reep
Productinformatie
Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, AMANDELEN, cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, water, Emulgator(E322(SOJA)), maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), vanille
Allergenen
Noten, Amandelen, Soja, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 90 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 2168 KJ
Energie KCal 517.82 KCal
Eiwit 8.6 g    
Koolhydraten 44 g    
   - Suikers 44 g    
Vetten 34 g    
   - Verzadigd 13 g    
Voedingsvezels 5.5 g    
Zout 0 g