Productspecificatie
Productnaam
Amandelgianduja-Reep
Productinformatie
Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, AMANDELEN, cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, water, Emulgator(E322(SOJA)), maltodextrine, Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), vanille
Allergenen
Noten, Amandelen, Soja, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 90 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie KJ
2168
KJ
Energie KCal
517.82
KCal
Eiwit
8.6
g
Koolhydraten
44
g
- Suikers
44
g
Vetten
34
g
- Verzadigd
13
g
Voedingsvezels
5.5
g
Zout
0
g