Productspecificatie

Productnaam
Pinda-Chocoladeganache-taart
Productinformatie
Let wel: product niet geschikt voor verzending per post.
Let wel: Dit is een breekbaar product! Kan niet tegen zon of warmte!
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: suiker, roomboter(MELK), room(MELK), TARWEbloem, PINDA'S, HAZELNOTEN, cacaomassa, cacaoboter, glucosestroop, MELKpoeder, honing, kandijsuiker, invertsuikerstroop, water, suiker, bakkerszout, glucosestroop, , water, gelatine, TARWEzetmeel, Plantaardig Vet(palm), Kruiden En Specerijen(kaneel), , , AMANDELEN, Aroma(aroma, Bourbon vanille extract), E300, E535, Emulgator(E322(SOJA)), enzymen(TARWE), Geleermiddel(E341), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), maltodextrine, Stabilisator(E407), suikerstroop, TARWEmoutmeel
Allergenen
Melk, Gluten, Tarwe, Noten, Amandelen, Hazelnoten, Pinda's, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 8 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 2029 KJ
Energie KCal 484.62 KCal
Eiwit 6.4 g    
Koolhydraten 43 g    
   - Suikers 32 g    
Vetten 32 g    
   - Verzadigd 17 g    
Voedingsvezels 2 g    
Zout 0.4 g