Productspecificatie

Productnaam
Japanse cake BANAAN VEGANISTISCH
Productinformatie
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: banaan, suiker, HAVERmout, TARWEbloem, SOJAbonen, AMANDELEN, HAZELNOOTstukjes, PECANNOTEN(NOTEN), WALNOTEN, banaan (gedroogd), suiker, water, suikerstroop, Rijsmiddel(E450, E500), glucose-fructosestroop, kokos (concentraat), , aardappelzetmeel, , , , zout, , water, Geleermiddel(E440), , , , E200, E322, E460,E464,E466, E472, , Antioxidant(E306, E304), aroma, Aroma(aroma), dextrose, E202, E330,E332,E333, e341, E410, Emulgator(E472c), enzymen(TARWE), honing, Kleurstof(E160a, E150d(SULFIET), E150c), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Plantaardige Olie(SOJA), rietsuiker, Stabilisator(E440), TARWEmoutmeel, vitamine A, vitamine B12, vitamine D, Voedingszuur(E330), yoghurtculturen / -fermenten (S. thermophilus, L. bulgaricus), zeezout, Zuurteregelaar(E330, E331, E332, E509)
Allergenen
Sulfiet, Soja, Gluten, Haver, Tarwe, Noten, Walnoten, Pecannoten, Amandelen, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 8 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1210.17 KJ
Energie KCal 289.04 KCal
Eiwit 3.94 g    
Koolhydraten 30.42 g    
   - Suikers 20.13 g    
Vetten 15.97 g    
   - Verzadigd 3.46 g    
Voedingsvezels 1.26 g    
Zout 0.37 g