Productspecificatie

Productnaam
Amarenacake 10 pers
Productinformatie
Snijadvies Cake’s: verwarm uw mes met kokend
warm water. Maak rustige zaagbewegingen met het
verwarmde mes . U snijdt zo de meest strakke plakken.
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: suiker, roomboter(MELK), kersen, EI, AMANDELEN, MELK, cacaoboter, room(MELK), MELKpoeder, TARWEbloem, glucosestroop, glucose-fructosestroop(SULFIET), kersensap, TARWEzetmeel, water, water, suiker, Stabilisator(E420, E407, E422), glucosestroop, cacaomassa, Kleurstof(E163, E122)*, gelatine, rijstebloem, Emulgator(E475, E471, E322(SOJA)), Rijsmiddel(E336, E500, E450), invertsuikerstroop, tapiocazetmeel, citroenschil, , , aardappelzetmeel (gemodificeerd), alcohol, Aroma(Bourbon vanille extract, kers), citroenvezel, E200, E202, E211, E220(SULFIET), E224(SULFIET), E466, Geleermiddel(E341), invertase, Kleustof (E129)*, limoenvezel, Natuurlijk Aroma(citroen), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Ei, Noten, Amandelen, Melk, Soja, Sulfiet, Gluten, Tarwe
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 10 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1669 KJ
Energie KCal 398.63 KCal
Eiwit 3.7 g    
Koolhydraten 46 g    
   - Suikers 39 g    
Vetten 22 g    
   - Verzadigd 13 g    
Voedingsvezels 0.9 g    
Zout 0.07 g